Anmälan

Allmänt

Anmälan är bindande efter betalning. Som arrangörer rekommenderar vi dig att teckna en försäkring som ger dig ersättning när du missar tävlingar på grund av skada och sjukdom. T ex Folksams motionsloppsförsäkring eller Startklar.

Anmälningsavgift tillkommer.

Enduro 18 & Classic Trail 12K – Kullatorpet

Anmälan hittar du här.

Pris: 320 kr + anmälningsavgift (20 kr).

Förutsättningarna att köra Enduro 18 och Classic Trail 12 K är att restriktionerna om 8 personer hävs. Om inte kommer loppet att ställas in och du som löpare bli erbjuden att flytta fram din plats till ett datum längre fram. Om det nya datumet ej passar dig återbetalas 300 kr.

Om det bli tillåtet med folksamlingar på 50 personer kommer loppet att hållas. Om vi av annan Covid-relaterad anledning tvingas att ställa in senare än 1/8 återbetalas 150 kr.

TGS 50 / TGS 25

Anmälan hittar du här.

Pris: 550 kr (TGS50), 290kr (TGS 25). Anmälningsavgift tilllkommer (25 kr).

Förutsättningarna att TGS 50/TGS25 är att restriktionerna om 8 personer hävs. Om inte kommer loppet att ställas in och du som löpare bli erbjuden att flytta fram din plats till ett datum längre fram. Om det nya datumet ej passar dig återbetalas anmälningsavgiften med undantag av anmälningsavgiften på 20 kr.

Om det bli tillåtet med folksamlingar på 50 personer kommer loppet att hållas. Om vi av annan Covid-relaterad anledning tvingas att ställa in senare än 1/8 återbetalas 300 resp 150 kr.