Kontakt

Vi som arrangerar…

Trail genom Skåne arrangeras av Laurent Leloup, Anna Nystedt och Fredrik Nystedt.

Laurent Leloup

Springer sedan 25 år och har hunnit avverka mer än 6000 mil och 500 lopp. De sista 10 åren har fokus legat på traillöpning och sedan 2017 har han genomfört två av sina stora mål  Diagonale de Fous och UTMB.

Laurent har tidigare arrangerat Snömilen och Kungsholmen halvmarathon i Stockholm samt interna tävlingar för Tetra Pak. Sedan 2016 arrangerar han tillsammans med Genarps IF trailloppet GIFT.

Laurent brinner för trail och jobbar för att utveckla traillöpningen både i Sverige och internationellt.

Anna Nystedt

En asfaltlöpare av rang. Älskar att springa rakt fram på platt asfalt och kan snubbla vid blotta åsynen av en kotte. Springer gärna långt för att ha en bra ursäkt att inte maxa. Favoritdistansen är maraton men det förekommer också en hel del ultror i bagaget, som längst Ultravasan 90 k.

Trots sin förkärlek för asfalt är det trail-lopp som Anna föredrar att arrangera! Sedan 2014 arrangerar hon det uppskattade Stävie Trail tillsammans med Fredrik Nystedt. Loppet drar nära 800 löpare till den lilla skogen i Stävie som ingen visste fanns.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Ett annat sätt att ställa frågor är via sida på Facebook. Följ gärna oss där.