Enduro 17 Hallaröd

Enduro 17 Hallaröd arrangeras måndagen 13/4 (annandag påsk).
Arrangörer: Anna Nystedt och Laurent Leloup.

Tid och plats

Datum: 13 april
Start:
kl 11.00. Samlingsplats här.
Total distans: 17 km.
Tredje tävlingen i TGS Enduro 4 seasons Tour!

17 km, 340 m+

Reptid: finns

Karta, banprofil och information om de olika segmenten hittar du här.

Pris & Anmälan

Deltagaravgiften till loppet är 280 kr. Anmälningsavgift om 20 kr tillkommer.

Rabatt ges vid anmälan till flera deltävlingar samtidigt, enligt:

En deltävling                      280 kr
Två deltävlingar                500 kr
Tre deltävlingar                700 kr
Fyra deltävlingar              850 kr
Anmälningsavgift tillkommer med 20 kr per lopp.

*Priserna gäller anmälning vid ett och samma tillfälle. Om du köper ett tillfälle och sedan vill ha tre till betalar du priset för 1+3 och inte 4.

Sista anmälningsdag till deltävlingen i Hallaröd är 10 april 2020.

Tidtagning och resultat

Tidtagningen i  Enduro-touren sker med hjälp av SportIdent-pinne som du stämplar före och efter varje segment som ska mätas. Du får din SI-pinne i samband med nummerlappsutdelning och ansvarar för att inte tappa bort den. Ej återlämnad SI pinne debiteras med 500 kronor.

Resultat anslås på hemsidan efter genomfört lopp.

På vår hemsida kommer vi även att publicera bilder från loppet. Vill du inte vara med på bild meddelar du det i god tid innan.

Priser

Priser delas ut till de tre främsta dam och herr i varje deltävling, topp tre i touren, samt till de som springer alla 4 deltävlingar.

Vätska och energi

Vätska och energi erbjuds i samband med varvning. Pga rådande omständigheter kommer alla löpare få en egen matlåda med ett hop-plock av förpackade godbitar.  Var och en håller reda på sin egen låda och disponerar energin enligt eget önskemål.  För att begränsa risken för smittspridning ytterligare vill vi att alla löpare tar med 1-2 vattenflaskor för påfyllning av vatten och/eller sportdryck.

Efter målgång bjuds på paj samt kaffe och kaka till alla hungriga löpare. Alla får maten i portionsförpackning och vi ser till att hålla avstånd när vi äter.

Toalett, omklädningsrum & dusch

Utedass finns i anslutning till starten/parkeringen. Pop-up-tält kommer att sättas upp för ombyte. Ingen möjlighet till dusch.

Nummerlappar

Nummerlappar och SportIdent-pinnar hämtas ut på tävlingsdagen fr om kl 10:15 och senast 10:45. Nummerlappen ska bäras synlig på mitt på framsidan under hela loppet. Om löpare bryter tävlingen ska nummerlappen tas av.

Regler & Säkerhet

Alla deltar på egen risk.
Det är förbjudet att skräpa ner under loppet. Allt som tas med vid start ska tas med tillbaka till målet eller slängas vid vätskekontrollerna. Vi uppmuntrar deltagarna att visa hänsyn till naturen.
Det är självklart och obligatoriskt att vid behov hjälpa andra löpare.
Stavar är inte tillåtna.