Corona update

En liten uppdatering så här i Corona-tider. Om hur vi tänker ang våra lopp och då i första hand Enduro 17 i Hallaröd den 13 april.

Enduron i Hallaröd är (vad vi vet)det enda lopp som planeras att hållas i Skåne i April. Vi vill i det längsta undvika att ställa in, och ge er en chans att faktiskt få springa ett lopp i de bistra tider som råder!

I nuläget är det förbjudet att hålla allmänna sammankomster med fler än 500 personer, men våra lopp håller sig under det deltagarantalet med väldigt god marginal!

Blickar vi mot Danmark och andra länder ligger gränsen vid 10 personer och det är inte omöjligt att Sverige följer efter.

Skulle så bli fallet har vi möjlighet att dela upp starterna i olika heat med max 10 deltagare i varje. Vi kommer ev också då att behöva stryka vårt signum: maten, fikat och gemenskapen efteråt.

Vi jobbar vidare med målet att kunna hålla loppet på ett eller annat vis. Om vi trots allt tvingas att ställa in lovar vi att betala tillbaka er startavgift (med undantag av anmälningsavgiften som Sportstiming tar).

Tillsvidare ligger alltså loppet kvar.  Anmäl er gärna om ni vill vara med!

PS: Vi har fina priser från Joe Nimble (Freefoot). Kanske kan vi locka med en toarulle också till topp 3?