Uppdatering 2020-03-29

En andra uppdatering så här i Corona-tider: Enduro 17 Hallaröd!

Det mesta är inställt i loppkalendern framöver och Enduron i Hallaröd är (vad vi vet) det enda lopp som planeras att hållas i Skåne.  Vi förstår att loppabstinensen är enorm samtidigt som alla naturligtvis vill socialisera med försiktighet!

I nuläget är det förbjudet att hålla allmänna sammankomster med fler än 50 personer och det är något vi måste förhålla oss till. Vi är i nuläget 20 anmälda och har god marginal för att genomföra loppet som planerat.

Då tidtagningen sker med SI-pinne har vi individuell start och du bestämmer själv när du startar. Det finns därför ingen gemensam start där du tvingas stå trångt med dina medtävlande. Du kan lugnt lura i busken och gå fram till starten när du tycker det känns bekvämt.

Skulle maxantalet begränsas ytterligare har vi möjlighet att dela upp starterna i olika heat med max 10 deltagare i varje. Vi kommer ev också då att behöva stryka vårt signum: maten, fikat och gemenskapen efteråt.

Vi jobbar vidare med målet att kunna hålla loppet på ett eller annat vis. Om vi trots allt tvingas att ställa in lovar vi att betala tillbaka er startavgift (med undantag av anmälningsavgiften som Sportstiming tar).

Tillsvidare ligger alltså loppet kvar.  Anmäl er gärna om ni vill vara med!

PS: Vi har fina priser från Joe Nimble (Freefoot). Kanske kan vi locka med en toarulle också till topp 3?